تحقیق درباره طبقه بندي روغنهاي صنعتي

تحقیق درباره طبقه بندي روغنهاي صنعتي

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات ↓↓

فرمت فایل: word 

 (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:۱۱

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

طبقه بندي روغنهاي صنعتي مقدمه طبقه بندي اسيدهاي چرب

به طور كلي اسيدهاي چرب را به ۲ دسته تقسيم مي كنند:

۱-اسيدهاي چرب اشباع (بدون پيوند دوگانه)

۲-اسيدهاي چرب غير اشباع (داراي پيوند دوگانه)

اسيد چرب غير اشباع (UFA)                    Unsaturuted fatly acids

ميزان اين اسيد چرب در حيوانات بيشتر از نباتات است. اسيدهاي چرب اشباع يا زنجيره كوتاه و متوسط در چربي ديده مي شوند.

اين نوع اسيدهاي چرب به ۳ دسته تقسيم مي شوند كه دو دستة اول را تحت عنوان اسيدهاي چرب طبيعي و دستة سوم را تحت عنوان اسيدهاي چرب غير طبيعي نام دارد.

الف: اسيدهاي چرب غير اشباع با يك پيوند دوگانه(MUFA)

Mono unsaturated fatly acids

مهمترين اسيدهاي چرب اين گروه اسيد اولئيك(۹-N) 18:1 مي باشد.

ب:اسيدهاي چرب غير اشباع با چند پيوند دوگانه (puFA)

Poly unsaturated fatly acids

مهمترين اين اسيدهاي چرب در روغنهاي نباتي، اسيد لينولنيك (۹-N)18:2، اسيد لينولئينك (۳-N) 18:3 (اسيدهاي چرب ضروري) مي باشند. از ديگر اسيدهاي چرب مي توان به اسيد آراشيدونيك و Eicosa pentenioc (EPA) و (DHA) Docosa Hexaneoia Acid اشاره نمود.

ج)اسيدهتي چرب غير طبيعي

اين اسيدهاي چرب بعنوان ايزومر ترانس در روغنهاي هيدروژنه زياد مي باشد مهمترين اين اسيدهاي چرب اسيد الائيديك را مي توان نام برد كه ايزومر ترانس اسيد اولئيك مي باشد كه حدود ۵% روغن هيدروژنه شده از آن تشكيل مي شود.

و…

«جهت دانلود فایل اینجا را کلیک نمایید.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

85 − 83 =