پروژه کار آفرینی تهیه فست فود با ظرفیت تهیه ۱۵۰ عدد ساندویچ در روز

پروژه کار آفرینی تهیه فست فود با ظرفیت تهیه ۱۵۰ عدد ساندویچ در روز

۱۵ صفحه word |فونت tahoma سايز ۱۲| قابل اجرا در آفيس ۲۰۰۷ و نسخه هاي جديدتر|قابل ويرايش و آماده چاپ

بخشي از تحقيق

 تجزیه و تحلیل صنعت

الف – تجزیه و تحلیل محیطی :

در نزدیکی این فست فود یک نانوایی فانتزی وجود دارد که از نظر مواد مصرفی برای مغازه بسیار مهم میباشد. و همچنین دو مدرسه در نزدیکی آن میباشد . در اطراف این فست فود مغازه و شرکت های تجاری و آپارتمانی بسیاری وحود دارد . بنابراین این مکان از نظر جذب مشتری بسیار مطلوب میباشد. فرهنگ ساکنین این منطقه هیچگونه مداخلتی با این نوع کسب و کار ندارد و بدلیل قیمت بسیار پاببن محصولات این فست فود ، توان خرید برای همه تقریباً وجود دارد . با اینکه اهالی این منطقه از وضعیت اقتصادی نسبتاً خوبی برخوردار میباشند ،اما در این نوع کسب و کار سعی شده است که قیمت ها بگونه ای باشد که برای قشر کم درآمد هم مناسب باشد. هرچه جمعیت در مکانی که فست فود در آن قرار گرفته بیشتر باشد تأثیر بسیار مثبتی بر کسب و کار ایجاد می کند ( بخصوص که در نزدیکی آن در مدرسه وجود دارد ) و همچنین درآمد هم نسبت مستقیمی با این کسب و کار دارد.

 ب – تجزیه و تحلیل بازار :

در حوالی این فست فود دو مدرسه وجود دارد . در این منطقه به غیر از این فست فود تنها یک فست فود دیگر .جود دارد . پس از نظر موقعیتی بسیار مناسب میباشد. بازار آن رقابتی میباشد. از عوامل کلیدی موفقیت قیمت مناسب ، کیفیت عالی ، برخورد خوش و رضایتمندی مشتریان میباشد .

رقبای مستقیم همان فست فودهای دیگری هستند که در حوالی آن وجود دارد. رقبای دیگر هیچکدام قیمتشان تا این اندازه پایین نمیباشد .

وضعیت این رقبا نسبت به گذشته کساد خواهد شد و تعدادی از مشتریانشان جذب این فست فود خواهند شد. و با این کیفیت و قیمت ارائه شده میتوان تا حدود بسیاری بازار رقبای خود را تصاحب کنیم .

برخورد بسیار مناسب با مشتری و ارائه یک برگه نظرسنجی به مشتریان که میتوانند پاسخ نظرات خود را به آدرس ایمیل نوشته شده در در برگه نظرسنجی فست فود ایمیل کنند.

قیمت مناسب و سرویس رایگان ، کیفیت عالی ساندویچ ها و رعایت کامل بهداشت و بسته بندی زیبای ساندویچ ها و دیزاین متفاوت و بسیار زیبای فست فود همگی از دلایل تصاحب بازار رقبا میباشد .

تجزیه و تحلیل عرضه و تقاضا : 

قیمت ساندویچ های این فست فود با آن میزان قیمتی که مشتریان انتظار دارند بسیار مناسب میباشد در واقع پایین تر از حد انتظار آنها میباشد.

با افزایش قیمت گوشت و نان قیمت ساندویچ ها نیز افزایش خواهد یافت ، چرا که نسبت مستقیم با هم دارند . در واقع مواد اولیه عمده این ساندویچ ها نان و گوشت میباشد .

۴-دورنمای شرکت / شرح کسب و کار

مالکیت این کسب و کار شخصی میباشد . و نوع آن خدماتی میباشد.

هدف اصلی این فست فود آنست که در آینده شعبات دیگری هم در نقاط دیگر تهران ایجاد کنیم.

با توجه به اینکه نیاز به غذا یک نیاز اولیه در انسانها میباشد ، کسب و کار مذکور میتواند برطرف کننده این نیاز ، علی الخصوص برای کسانیکه امکان تهیه غذا در منزل و نیز پرداخت هزینه زیاد برای غذا را ندارند بسیار مفید میباشد .از ویژگیهای منحصر به فرد آن کیفیت خوب و قیمت مناسبش و بسته بندی بسیار شکیل و دیزاین فوق العاده زیبای محیط فست فود و نظر سنجی میباشد که در واقع این نظر سنجی کمک به بهتر شدن این کسب و کار می کند، چون رضایت مشتری و خواسته مشتری مهمترین مسئله برای رشد و پابرجایی این کسب و کار میباشد.

۵- معرفی محصولات ( کالا / خدمات ) :

فست فود ( ساندویچ سرد ) ، این ساندویچ بسیار سریع حاضر میشود و با سرویس رایگان به درب منزل مشتریان فرستاده میشود .این ساندویچ ها دارای قیمت بسیار مناسبی هستند و از کیفیت بالایی برخوردارند  بسته بندی آنها بسیار شکیل میباشد و این ساندویچ همراه با نظرسنجی میباشد و حتماً به این نظرات تا آنجاییکه معقولانه باشد و درآوردن آن در حد توان باشد ، ترتیب اثر داده خواهد شد . برای معرفی این فست فود در بین اهالی آن منطقه یک کاتالوگ که شامل عکس ساندویچ ها و بسته بندی آنها و نمایی از مغازه میباشد پخش خواهد شد .

این فست فود برای کسب مزیت رقابتی ، قیمت پایین و کیفیت خوب را برگزیده ایم .غذا به شیوه پیک موتوری و تحویل درب منزل مشتری توزیع میگردد.

۶- برنامه عملیاتی

مواد مورد نیاز جهت تامین محصول این واحد خدماتی عبارتند از:

نان ساندویچی- کاهو- ژامبون- سس- مایع ضدعفونی کننده

موارد ۱ الی ۴ بایستی بصورت روزانه خریداری شود. عملیات تهیه ساندویچ براساس تقاضای مشتری(بصورت تلفنی و مراجعه حضوری) توسط ساندویچ زن انجام و سپس توسط پیک موتوری تحویل خواهد شد(بدیهی است در موارد استثنایی مراجعه حضوری، بخش تحویل توسط پیک وجود ندارد).

به منظور مشتری مداری و تسریع در آماده سازی عملیات تهیه ساندویچ، کاهو پس از آورده شدن از بازار و پیش از شروع ساعات پیک کار شسته شده و نان ها برش های عرضی داده می شوند.

 

«جهت دانلود فایل اینجا را کلیک نمایید.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 1 =