پاورپوینت درمورد آماده سازی فوری ماست

پاورپوینت درمورد آماده سازی فوری ماست

 

 

 

به نام خدا

 

مشخصات فایل

فرمت:power point

قابل ویرایش و آماده پیرینت

تعداد اسلاید : ۳۰ اسلاید

بنام خدا INSTANT YOGURT PREPARATION BACKGROUND OF INVENTION: این اختراع به یک محصول ماست فوری در ساختار خشک مربوط می شود که ممکن است از طریق مخلوط با اب یا شیر برای تهیه محصول بامزه و بافت قابل قبول و دارای ارزش داروی و تغذیه بالا مجددا ساخته می شود.
ماست فورمی از یک شیر تخمیر شده ای است با میکرو ارگانیزم های تولید کننده اسید لاکتیک با پایداری فرنی مانند یا خامه شل بسته شده است.
چه ماست از طریق کارخانه تولید شده باشد یا دز خانه بدست اید تهیه ان زمان بر است و ساعت ها تخمیر برای توسعه ماست طبیعی لازم می باشد,بعلاوه هر دو محصول به خنک سازی در مدت تازه بودنشان نیاز دارند.
ABSTRACT: یک ترکیب ماست فوری شامل :
پودر شیر خشک شده
پودر ماست غیر فعال شده
کشت ماست خوابیده
قند
الگینات سدیم
عامل حذف کننده یون ها از محلول
SUMMEARY OF THE INVENTION: هدف اصلی از این اختراع تهیه ماست فوری است,که رمانی که با اب یا شیردر دمای معمولی مخلوط می شود باعث افزایش در بافت و مزه قابل قبول محصول گردد.به طور خاص تر هدف این اختراع تهیه ماست فوری است که عاری از نشاسته بدون چربی باشد و شامل کشت های میکروبی ساکن و پودر ماست غیر فعال شده می باشد زمانی که ماست مجددا ساخته می شود دارای ویژگی های درمانی و تغذیه ای می باشد که اساسا متناظر با ماست طبیعی است.
FORMULATION FOR PRODUCING AN INSTANT YOGURT: INGREDIENT 1: Yogurt powder پودر ماست ممکن است از نوع تولید شده و فروخته شده توسط لبنیات ملی یا دیگر عرضه کنندگان بزرگ پودر ماست باشند.
پودر ماست تولیدی ممکن است به طور مستقیم برای مصرف در تولید مطابق با روش های خشک کنی و تبخیر استاندارد باشد.
INGREDIENT 2: Dried lactobacillus culture کشت لاکتوباسیلوس خشک شده در سطح تجاری موجود می باشد.
کشت خشک شده که در ان باسیلوس ها در حالت سکون هستند وزمانی فعال می گردند که اب به تدارک اضافه می شود که پایداری کافی برای ذخیره سازی در دمای اتاق را داشته باشد.
INGREDIENT 3: Non-fat dry milk شیر خشک بدون چربی در سطح تجاری در شکل پودری وجود دارد و ار نوعی است که فورا قابل حل می باشد.
به این منظور شیر خامه خشک شده ممکن است مورد استفاده قرار گیردکه در معرض خشک کن پاششی قرار گرفتهو به موجب ان سریعا قابل حل است. INGREDIENT 4: Sodium Alginate الگینات سدیم در سطح تجاری در شکل پودری به عنوان یک غلیظ کننده و امولسیفایر در مواد غذای مانند بستنی وجود دارد.
در این اختراع به عنوان عامل تنظیمی و ژلاتینی عمل می کند تا در پایداری فرنی سهیم باشد. INGREDIENT 5: questranSet سکوسترانت از واکنش های رسوباتی معمول جلوگیری می کند.
استفاده از عامل جدا کننده برای اختراع حاضر به خاطر عمل کردش در بازدارندگی از واکنش رسوبی الگینات سدیم ضروری است. INGREDIENT 6: Dispersing agent عمل کرد قند این است که پخش کننده ای است که به کنش های محیط معلق اضافه می گردد
تا جداسازی یکنواخت ذرات بسیار ریز مخصوصا ذرات با اندازه کلوئیدی را ارتقا بخشد. INGREDIENT 7: Flavoring agent عاملی است که ممکن است یک تهیه ماست فوری ساده ای را فراهم اورد که به ان بعدا میوه طبیعی اضافه می شود. INGREDIENT

 

 

درصورت سوال یا مشکل در خرید یا نارضایتی از فایل خریداری شده با مدیر فروشگاه در ارتباط باشید.در صورتی که درمورد یک فایل سوال داشته باشید سریعا پاسخ خواهیم داد و درصورتی که از یک محصول شکایت داشته باشید سریعا از فروشگاه حذف خواهد شد.

ضمانت خرید

تا ۲۴ ساعت پس از خرید در صورتی که از فایل خریداری شده نارضایتی داشته باشید ۱۰۰ درصد وجه به حساب شما عودت داده خواهد شد. برای پیگیری خرید به بخش پشتیبانی مراجعه کنید.

 

«جهت دانلود فایل اینجا را کلیک نمایید.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 6 = 1