پاورپوینت بهداشت گوشت

پاورپوینت بهداشت گوشت

پاورپوینت بهداشت گوشت

 

۲۴اسلاید

 

بهداشت گوشت

گوشت و فراورده های آن از فسادپذیرترین مواد غذایی هستند.
گوشت منبع مهم پروتئین و ویتامین های ب می باشد
ممنوعیت مصرف در بیماریهای نقرس،افزایش اسیداوریک خون و گلومرونفریت
 
 
نکات مهم در معاینه دام قبل از ذبح:
 
۱-ادرار خونی (علامت سیاه زخم)
۲- بیقراری
۳- تب
۴-ترشحات غیرعادی از دهان، بینی و دستگاه تناسلی
 
 

«جهت دانلود فایل اینجا را کلیک نمایید.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 85 = 94